5 APRIL 2020

KNWU NK MARATHON

NIEUWS

4 months ago

Hel van Groesbeek

Bart Brentjens Challenge verplaatst ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Hel van Groesbeek

Gloort er licht aan de horizon? Na een lange wedstrijdloze periode lijkt het erop dat we, mits de corona-situatie niet verslechterd, binnen niet al te lange termijn weer mogen koersen. Hierbij een update van de mountainbike-kalender met wedstrijden die (voorlopig) nog doorgaan of inmiddels een nieuwe datum hebben gekregen. Let op: alles is onder voorbehoud!

www.bikesight.nl/mountainbike-kalender-2020-corona/

Thijs Hendriks Specialized Shop | Duursport.nl | Absolute Cycling
... See MoreSee Less

View on Facebook

LOCATIE/OVERNACHTEN

Voor het NK van 2020 gaan we naar een nieuwe start & finish locatie. Hierdoor zal het zwaarste deel van het parcours de finale gaan vormen en kunnen toeschouwers ook makkelijk op de mooiste plaatsen langs het parcours komen.

De startlocatie is op en rondom de bekende Zevenheuvelenweg in Groesbeek. Deze weg zal speciaal voor het NK gedeeltelijk worden afgesloten. Hierdoor kan de startlocatie alleen bereikt worden vanaf Nijmegen/Berg & Dal. Kom je vanuit Groesbeek dan moet je de omleiding volgen.

Start en Finish zal zijn op en rondom de terreinen van camping Nederrijkswald zijn aan de Zevenheuvelenweg 47 zijn. Hier komt ook een dubbele verzorgingspost waar de deelnemers 2 keer per ronde langs komen. Parkeren kan gratis op het parkeerveld en is vlakbij de start.

Overnachten:

Voor wie wil komen overnachten is camping Nederrijkswald ideaal want je staat aan het parcours en bij de start/finish. Uiteraard heeft Berg & Dal veel meer te bieden aan overnachtingsmogelijkgheden. Deze kun je onder andere vinden op de pagina van de VVV Berg & Dal.

www.wucc2020.com