5 APRIL 2020

KNWU NK MARATHON

NIEUWS

3 months ago

Hel van Groesbeek

Bart Brentjens Challenge verplaatst ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Hel van Groesbeek

Gloort er licht aan de horizon? Na een lange wedstrijdloze periode lijkt het erop dat we, mits de corona-situatie niet verslechterd, binnen niet al te lange termijn weer mogen koersen. Hierbij een update van de mountainbike-kalender met wedstrijden die (voorlopig) nog doorgaan of inmiddels een nieuwe datum hebben gekregen. Let op: alles is onder voorbehoud!

www.bikesight.nl/mountainbike-kalender-2020-corona/

Thijs Hendriks Specialized Shop | Duursport.nl | Absolute Cycling
... See MoreSee Less

View on Facebook

Marathon

Marathon 9 april 2017

Net als de afgelopen edities wordt het in 2017 wederom knokken tot de finish! Op deze pagina lees je alles over het startschema de prijzen en huldiging, het parcours, de locatie en het reglement.

Klok staat op 9:30

105km start 9:30

De hele marathon, drie rondes. Met prijzen voor heren en dames.

Klok staat op 10:00

70km start 10:00

De halve marathon, twee rondes. Met prijzen voor heren en dames.

Klok staat op 10:15

35km start 10:15

Wedstrijd voor de junioren. En om 10:20 start de toertocht.

Startlijsten Marathon

De startlijsten zijn klaar, bekijk de startlijsten hier.

Prijzengeld en huldiging

Het totale prijzengeld is €2310,-. Wie maken er kans? Op de 105km ontvangen de eerste 10 heren en de eerste 3 dames prijzengeld. Bij de 70km zijn dat de eerste 10 heren en 10 dames. Bij de junioren wedstrijd op de 35km ontvangen de eerste 3 dames of heren prijzengeld.

Op de 105km en 70km worden de volgende klassementen gehuldigd: Heren algemeen, Dames algemeen, Heren 19+, Heren 30+ Heren 40+ en Heren 50+.

Let op: Alleen in het algemene klassement wordt prijzengeld uitgereikt.

Parcours

Net als de afgelopen twee edities bestaat één ronde uit ongeveer 35km met zo’n 600 hoogtemeters per ronde. Ook dit jaar is een tweede pauzeplek halverwege de route, mogelijk gemaakt in samenwerking met Boerderij-Camping Nederrijkswald.

Locatie & Parkeren

Parkeren is gratis en kan, net als de afgelopen edities, op de daarvoor aangewezen plek. Vanuit alle richtingen vind u de parkeerplaats eenvoudig door de bordjes te volgen, of de aanwijzingen van de vrijwilligers op te volgen. Ga alsjeblieft niet in de woonwijken parkeren zodat de overlast voor de omwonenden beperkt blijft.

Reglement

Om de wedstrijd in goede banen te leiden dient iedereen zich te houden aan het opgestelde reglement. Doe je dit niet, dan riskeer je een diskwalificatie.
Bekijk het volledige reglement

www.wucc2020.com