11 APRIL 2021

(ONDER VOORBEHOUD)

NIEUWS

2 weeks ago

Hel van Groesbeek

Vanwege de onzekere tijden is het nog zeer de vraag of er in 2021 een Hel van Groesbeek zal zijn. We hebben al wel een vergunning aangevraagd voor 11 april 2021 maar op dit moment is er nog geen duidelijkheid en moeten we helaas geduldig afwachten wat wel en niet kan begin 2021. Wij zullen de inschrijving voor de 2021 editie voorlopig dus ook niet openen. Wel is zeker dat als er een 2021-editie komt de deelnemers van 2020 voorrang krijgen bij de inschrijving en dus gegarandeerd zijn van een startplek. Voor nu rest alleen , Stay Safe and Healthy!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Hel van Groesbeek

Bart Brentjens Challenge verplaatst ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Hel van Groesbeek

Gloort er licht aan de horizon? Na een lange wedstrijdloze periode lijkt het erop dat we, mits de corona-situatie niet verslechterd, binnen niet al te lange termijn weer mogen koersen. Hierbij een update van de mountainbike-kalender met wedstrijden die (voorlopig) nog doorgaan of inmiddels een nieuwe datum hebben gekregen. Let op: alles is onder voorbehoud!

www.bikesight.nl/mountainbike-kalender-2020-corona/

Thijs Hendriks Specialized Shop | Duursport.nl | Absolute Cycling
... See MoreSee Less

View on Facebook

Programma

Hel van Groesbeek marathon 2020

Alle tijden zijn onder voorbehoud


Programma & starttijden 11 april

09:30

105 kilometer NK heren

09:50

70 kilometer NK dames

10:00

70 kilometer Heren

Parcours

Grote stukken van dit parcours zullen gaan over de paden waar in 1991 de Grundig Wereld Beker plaats vond. We hebben toestemming gekregen om alle zware klimmen mee te mogen nemen en daarmee zal dit parcours tot een van de zwaarste van Nederland behoren. 1 ronde is 35km lang en heeft rond de 650 hoogtemeters. Deze ronde moet 2 (70km) of 3 keer (105km) worden afgelegd en zo komt de 105km rond de 2000 hoogtemeters uit. Er zullen 2 verzorgingsposten zijn per ronde.

Overnachten

Wenst u tijdens het festival te overnachten dan verwijzen wij u graag naar een van de volgende sites voor meer info: Groesbeek Toerisme en VVV Berg en Dal.

Reglement

Om de wedstrijd in goede banen te leiden dient iedereen zich te houden aan het opgestelde reglement. Doe je dit niet, dan riskeer je een diskwalificatie.

Bekijk het volledige reglement

www.wucc2020.com