5 APRIL 2020

KNWU NK MARATHON

NIEUWS

3 months ago

Hel van Groesbeek

Bart Brentjens Challenge verplaatst ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Hel van Groesbeek

Gloort er licht aan de horizon? Na een lange wedstrijdloze periode lijkt het erop dat we, mits de corona-situatie niet verslechterd, binnen niet al te lange termijn weer mogen koersen. Hierbij een update van de mountainbike-kalender met wedstrijden die (voorlopig) nog doorgaan of inmiddels een nieuwe datum hebben gekregen. Let op: alles is onder voorbehoud!

www.bikesight.nl/mountainbike-kalender-2020-corona/

Thijs Hendriks Specialized Shop | Duursport.nl | Absolute Cycling
... See MoreSee Less

View on Facebook

Inschrijven

Alle startbewijzen voor de niet-licentie rijders zijn uitverkocht. Heb je een startbewijs , superleuk dat je bij ons komt rijden! Geen startbewijs en toch mee doen? Ervaring leert dat er nog genoeg startbewijzen te koop worden aangeboden. Heb je vragen stuur deze dan naar info@mtbgelderlandzuid.nl , we proberen je vraag dan zsm te beantwoorden. Ben je licentiehouder dan kun je van 1 januari tot 1 maart inschrijven voor het NK en ben je gegarandeerd van een startplek in het startvak van de KNWU categorie waarin je rijdt.

KNWU Licentiehouders 2020 kunnen vanaf 1 januari inschrijven via deze link. Je bondslidnummer en UCI-code is verplicht. Inschrijven is mogelijk van 1 januari tot 1 maart 2020. Als licentiehouder is uw startbewijs gegarandeerd.
Informatie licentie: https://www.knwu.nl/lid-worden/wedstrijdlicentie/  

Inschrijfgeld is 27,50 voor alle categorieën en afstanden.

Foreign riders can register with their license via this link.

www.wucc2020.com