?/?/????

(n.n.b.)

NIEUWS

2 years ago

Hel van Groesbeek
Hallo allemaal, helaas hebben we om meerdere redenen moeten besluiten dat er ook dit jaar geen Hel van Groesbeek marathon kan plaatsvinden. Los van de onduidelijkheid qua regelgeving in de voorbereiding rondom COVID hebben we qua vergunningen en de route meerdere uitdagingen die ons dit besluit hebben doen nemen.We gaan ons nu richten op 2023 om te kijken of en in welke vorm we de Hel van Groesbeek kunnen organiseren. Voor nu wensen we je toch een sportief jaar toe en hopelijk tot in 2023, met sportieve groet, bestuur Hel van Groesbeek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 years ago

Hel van Groesbeek
Vandaag was het plan dat om 9:30 onze wedstrijd zou starten. Helaas hebben we een tijd terug al moeten beslissen dat er ook in 2021 door de covid-pandemie geen Hel van Groesbeek kan en mag plaatsvinden. Net als waarschijnlijk iedereen hopen ook wij op betere tijden en tot die tijd, blijf lekker fietsen en blijf vooral gezond! Bestuur Hel van Groesbeek ... See MoreSee Less
View on Facebook

Marathon

Marathon 9 april 2017

Net als de afgelopen edities wordt het in 2017 wederom knokken tot de finish! Op deze pagina lees je alles over het startschema de prijzen en huldiging, het parcours, de locatie en het reglement.

Klok staat op 9:30

105km start 9:30

De hele marathon, drie rondes. Met prijzen voor heren en dames.

Klok staat op 10:00

70km start 10:00

De halve marathon, twee rondes. Met prijzen voor heren en dames.

Klok staat op 10:15

35km start 10:15

Wedstrijd voor de junioren. En om 10:20 start de toertocht.

Startlijsten Marathon

De startlijsten zijn klaar, bekijk de startlijsten hier.

Prijzengeld en huldiging

Het totale prijzengeld is €2310,-. Wie maken er kans? Op de 105km ontvangen de eerste 10 heren en de eerste 3 dames prijzengeld. Bij de 70km zijn dat de eerste 10 heren en 10 dames. Bij de junioren wedstrijd op de 35km ontvangen de eerste 3 dames of heren prijzengeld.

Op de 105km en 70km worden de volgende klassementen gehuldigd: Heren algemeen, Dames algemeen, Heren 19+, Heren 30+ Heren 40+ en Heren 50+.

Let op: Alleen in het algemene klassement wordt prijzengeld uitgereikt.

Parcours

Net als de afgelopen twee edities bestaat één ronde uit ongeveer 35km met zo’n 600 hoogtemeters per ronde. Ook dit jaar is een tweede pauzeplek halverwege de route, mogelijk gemaakt in samenwerking met Boerderij-Camping Nederrijkswald.

Locatie & Parkeren

Parkeren is gratis en kan, net als de afgelopen edities, op de daarvoor aangewezen plek. Vanuit alle richtingen vind u de parkeerplaats eenvoudig door de bordjes te volgen, of de aanwijzingen van de vrijwilligers op te volgen. Ga alsjeblieft niet in de woonwijken parkeren zodat de overlast voor de omwonenden beperkt blijft.

Reglement

Om de wedstrijd in goede banen te leiden dient iedereen zich te houden aan het opgestelde reglement. Doe je dit niet, dan riskeer je een diskwalificatie.
Bekijk het volledige reglement