?/?/????

(n.n.b.)

NIEUWS

2 years ago

Hel van Groesbeek
Hallo allemaal, helaas hebben we om meerdere redenen moeten besluiten dat er ook dit jaar geen Hel van Groesbeek marathon kan plaatsvinden. Los van de onduidelijkheid qua regelgeving in de voorbereiding rondom COVID hebben we qua vergunningen en de route meerdere uitdagingen die ons dit besluit hebben doen nemen.We gaan ons nu richten op 2023 om te kijken of en in welke vorm we de Hel van Groesbeek kunnen organiseren. Voor nu wensen we je toch een sportief jaar toe en hopelijk tot in 2023, met sportieve groet, bestuur Hel van Groesbeek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 years ago

Hel van Groesbeek
Vandaag was het plan dat om 9:30 onze wedstrijd zou starten. Helaas hebben we een tijd terug al moeten beslissen dat er ook in 2021 door de covid-pandemie geen Hel van Groesbeek kan en mag plaatsvinden. Net als waarschijnlijk iedereen hopen ook wij op betere tijden en tot die tijd, blijf lekker fietsen en blijf vooral gezond! Bestuur Hel van Groesbeek ... See MoreSee Less
View on Facebook

Programma

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni is het NK Mountainbike XCO in Groesbeek.

Zaterdag 8 juni

StarttijdCategorie
17.00 uurAmateur/Sportklasse mannen
17.00 uurMasters 40+ mannen
17.00 uurMasters 50+ mannen
19.30 uurNieuwelingen jongens

Zondag 9 juni

StarttijdCategorie
09.00 uurFunklasse 15+ mannen
09.01 uurFunklasse 15+ vrouwen
12.00 uurAmateurs, elite, professional B, Sportklasse vrouwen
12.00 uurBelofte vrouwen
12.01 uurJunioren vrouwen
12.02 uurNieuwelingen vrouwen
14.00 uurBelofte, professional B mannen
14.00 uurElite, professional A, professional B mannen
16.00 uurJunioren mannen

Parcours

Grote stukken van dit parcours zullen gaan over de paden waar in 1991 de Grundig Wereld Beker plaats vond. We hebben toestemming gekregen om alle zware klimmen mee te mogen nemen en daarmee zal dit parcours tot een van de zwaarste van Nederland behoren.

Overnachten

Wenst u tijdens het festival te overnachten dan verwijzen wij u graag naar een van de volgende sites voor meer info: Groesbeek Toerisme en VVV Berg en Dal.

Reglement

Om de wedstrijd in goede banen te leiden dient iedereen zich te houden aan het opgestelde reglement. Doe je dit niet, dan riskeer je een diskwalificatie.

Bekijk het volledige reglement

www.wucc2020.com