?/?/????

(n.n.b.)

NIEUWS

2 years ago

Hel van Groesbeek
Hallo allemaal, helaas hebben we om meerdere redenen moeten besluiten dat er ook dit jaar geen Hel van Groesbeek marathon kan plaatsvinden. Los van de onduidelijkheid qua regelgeving in de voorbereiding rondom COVID hebben we qua vergunningen en de route meerdere uitdagingen die ons dit besluit hebben doen nemen.We gaan ons nu richten op 2023 om te kijken of en in welke vorm we de Hel van Groesbeek kunnen organiseren. Voor nu wensen we je toch een sportief jaar toe en hopelijk tot in 2023, met sportieve groet, bestuur Hel van Groesbeek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 years ago

Hel van Groesbeek
Vandaag was het plan dat om 9:30 onze wedstrijd zou starten. Helaas hebben we een tijd terug al moeten beslissen dat er ook in 2021 door de covid-pandemie geen Hel van Groesbeek kan en mag plaatsvinden. Net als waarschijnlijk iedereen hopen ook wij op betere tijden en tot die tijd, blijf lekker fietsen en blijf vooral gezond! Bestuur Hel van Groesbeek ... See MoreSee Less
View on Facebook

Teamplaats

De 7e editie van de Hel van Groesbeek staat in het teken van het Nederlands Kampioenschap voor de vrouwen is de afstand voor het NK de 70 km en het NK van de mannen is 105 km.

De mannen kunnen wel de 70 km rijden maar dit is niet de afstand voor een NK.

Ook dit jaar bieden we bedrijven en teams de mogelijkheid om een team/sponsor pakket af te nemen. Het team/sponsor pakket is af te nemen voor € 500,- en bestaat uit:

  • 10 startplaatsen zondag (keuze uit de verschillende afstanden: 70 KM, 105 KM met of zonder licentie).
  • Een plaats op het middenterrein voor een teamtent;
  • De mogelijkheid om 2 spandoeken op te hangen;
  • 5 parkeerplaatsen dicht bij het startterrein.
  • Meer dan 10 deelnemers? Kosten per extra inschrijving € 50,-.

Inschrijving

Wil je in 2020 met jouw team weer deelnemen aan de Hel van Groesbeek? Stuur dan een mailtje naar info@mtbgelderlandzuid.nl en wij sturen je een link  om je renners in te schrijven. Deze link ontvang je na 12 december. De team-inschrijving is mogelijk tot 25 december 2019.

Licentiehouders

Heeft jouw team renners met een licentie? Meldt dan bij de inschrijving het licentienummer en de UCI-ID.

Voor meer informatie of aanmelden kan je een e-mail sturen naar info@mtbgelderlandzuid.nl.